• Start
  • Meer
  • Initiatieven en projecten

Initiatieven

Enkele initiatieven en projecten.

Vragenrondje.nl

vragenrondje3kla

   

Vragenrondje.nl is een interactieve online tool voor het gemakkkelijk, in realtime, stellen van vragen en presenteren van antwoorden. Vragenrondje kan eenvoudig en snel, zonder moeilijke inlogprocedures, tijdens een workshop of seminar ingezet worden, Vragenrondje werkt met elke mobile device.

Indien gewenst is uitbreiding van beveiliging op team- of individueel niveau (inloggen) mogelijk.

  

KCC.nl

kcc2e

  

KCC.NL voorziet u van een actueel overzicht van linkjes naar KCC, klantcontactcentrum en klantcontact gerelateerde informatie, nieuwe dienstverleningsconcepten, de laatste ontwikkelingen, leveranciers, dienstverleners, vacatures, seminars en opleidingen voor zowel bedrijfsleven als overheid.

Toen ik startte met het KCC concept was het klantcontactcentrum voor met name de overheid nog een innovatieve ontwikkeling, nu richt KCC.nl zich met name op de next step, dienstverlening 2025, de klant leidend gefaciliteerd door AI, Chatbots, KCC 2.0 etc.

  

KCC Informatiemanagement.

kccim3kl

   

KCCIM.nl is in 1996 door mij opgericht met tot doel (overheids)informatievoorziening en bijbehorende informatiehuishouding op een kwalitatief hoger niveau te brengen langs de as van mens, business processen, informatie en ICT. Speerpunten daarbij zijn samenwerken en digitale dienstverlening. Sinds 2015 zijn mijn werkzaamheden ondergebracht bij Doxis