Het onmogelijke mogelijk maken

0kubus1b

Als liefhebber van Escher's werk waardeer ik enorm de “onmogelijke figuren”, illustraties die kunst en wetenschap verbinden. Deze figuren en principes zijn voor mij een inspiratie, zij vormen de rode draad in mijn leven: “het onmogelijke mogelijk maken”.

Juist die projecten waar geld en tijd “op” zijn en ik ingeschakeld wordt om het “onmogelijke” mogelijk te maken door het project of de organisatieverandering in korte tijd daadwerkelijk door te voeren zijn mijn beste referenties.

Daar ben ik in mijn element, hoewel niet altijd de gemakkelijkste weg, wel een manier om echt wat te betekenen voor mensen en organisaties.

0welkom-150x150De afbeelding rechts is Hamaekers die een onmogelijke kubus vasthoudt (afbeelding boven), de afbeelding is gebaseerd op M.C. Escher’s afbeelding “Belvedère,” uit 1985. Meer informatie is te vinden op Seckel’s website.

escher-logo-a

 

  

Tip: Voor wie er nog nooit is geweest: Escher in het paleis, absoluut de moeite waard !

 

 

twitter 32A linkedin aa facebook 32 ab twitter 32A email print plus